Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
27 mars 2016 7 27 /03 /mars /2016 17:32

Traduc târziu, mai mult ca sa scap de publicitati. Din pacate multe poze au disparut fara sa stiu de ce :(

Parasim cu regret Valea Mortii, atât este de frumos! Asa ca retur la civilizatie, si, ca cireasa pe tort, mergem la Las Vegas. Pai nu e chiar la fel. Gasim totusi nu prea departe un camping su-perb! la 10 $, ca este ca un oazis într-un desert. În prima zi chiar auzim coioti si urmarim vulturi.

Ramânem pâna la urma 3 nopti timp în care Léon face lucrarile la mate si tehnologie. Nu ne mai ramâne decât artele plastice, care ni se par dificil de realizat.

Suntem deci pe malul Lacului Mead, în care se varsa Colorado. Foarte, foarte frumos.

Fcaem o halta în ultima seara la Las Vegas, unde totusi sunt lucruri faine de vazut si bani de pierdut, dar ce obositor este!

Trecând Barajul Hoover, inaugurat de Roosvelt în '35 si care, la vremea aia, era cel mai mare din lume, intram în Arizona. Peisajul desert ne ne însoteste tot drumul. Pe drum, facem pauza de prânz la Chloride, oras fantoma al acestui desert. Aici s-a descoperit un filon de argint în prin anii 1860, care a facut ca orasul sa se dezvolte. O suta de ani mai târziu, hippie înlocuiesc minerii si astfel orasul devine unloc în afara timpului si a civilizatiei. Copiii s-au amuzat facându-si poze în acest orasel western construit în Chloride.

Partager cet article
Repost0

commentaires